Pano Klima Tasarımı
07.04.2018

Pano Klima Tasarımı

Elektrik pano klima sistemleri, elektrik kabinlerinin içerisinde bulunan elektrikli ekipmanın,maksimum tasarım sıcaklıklarının altında kalmasını sağlamak ve elektrik kabinlerinin sıcaklık seviyelerini dış ortam şartlarının aşağısında tutmak için tasarlanmıştır. Yüksek ısı yüklerine maruz kalan elektrik panoları, özellikle doğal soğutmanın etkisiz veya toz ve kimyasal kirliliğe maruz kaldığı yerlerde bulunan muhafazalar için elektrik pano klimaları zorunludur. İşletme maliyetlerini azaltmak ve düzgün soğutmayı sağlamak için yüksek verimli soğutma sistemleri kullanılmalıdır.

Rotary Kompresör

Kompresör tasarımı verimli çalışma için çok önemlidir. Mükemmel sonuçlara ulaşan ve aynı giriş gücü için daha yüksek soğutma kapasitesi üreten yüksek performans katsayısına sahip modern kompakt rotary kompresörler tavsiye edilir.


Yüksek Verimli Kabin Soğutma Sisteminin Seçimi

Özkan Soğutma’nın elektrik kabin soğutma sistemleri serisi, doğrudan güneş ışınlarına maruz kalmada dahil olmak üzere çok çeşitli ortam koşullarında maksimum performans sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Kirlenmiş ortamlar için filtre seçenekleri dahili bileşenleri kir ve kalıntılardan korur. Diğer seçenekler arasında kondenser ve / veya evaporatör serpantinlerinin korozyon koruması bulunur. Daha fazla bilgi için bize ulaşın ve soğutma sorunlarınızı çözmenize yardımcı olalım.

2.000 W Pano Kliması

2.000 W Pano Kliması

Fiyat Sorunuz

3.000 W Pano Kliması

3.000 W Pano Kliması

Fiyat Sorunuz