Pano Kliması Seçiminde Dikkat Edilecek Hususlar

    Elektrik Panoları bir sistemin elektronik, bilgisayar beyinlerini ve kontrol elemanlarını barındırır. Bu, onları bir üretim hattının başarısı için ve diğer endüstriyel ortamlarda kritik kılar. Bununla birlikte, içindeki malzemelerin serin tutulmasıyla ilgili kurulum gereksinimleri giderek daha sıkıdır.

    Bir çözüm pano kliması kullanmaktır. Ancak, böyle bir çözüm, dış hava sıcaklıklarının 40 C'yi aştığı ortamlarda zor olabilir. Soğutma, cam sanayii, şeker fabrikaları, süt fabrikaları, otomobil üretim tesisleri ve havadaki asitler, gresler, yağlar üreten diğer yerler gibi endüstriyel ortamlarda daha zor olabilir. Lifler ve parçacıklar. Bunlar, klima santralı işini zorlaştırabilir ve bakım maliyetlerini artırabilir.

     Her durumda, kabin pano kliması, minimum enerji tüketirken maksimum performans sunmalıdır. Bir kabin içinde üretilen ısı sabit olmasa da bunu yapmak zorundadır. Bunun yerine, üretilen ısı, bileşenler döngüleri açılıp kapandığında çok değişebilir; termal atalet, sıcaklık resmini daha da karmaşık hale getirir. Buna rağmen, pano kliması sıklıkla hassas ve güvenilir bir elektronik termostatla ölçülen bir ayar noktasına sadık kalınmalıdır.

Peki, bir pano klimasınde neye bakmalılar ve bu faktörler neden önemli? İşte kısa listemiz.

Güvenilirlik Bir pano kliması işini kusursuz yapmak zorundadır. Aksi halde başarısız olabilir ve tüm hattı düşürebilir. Bu nedenle, kompresörler, fanlar, bağlantılar, elektrik kabloları ve diğer malzemelerin sınıfının en iyisi olması gerekir. Üretim süreci de böyledir. Örneğin, kaldırma gibi titreşime maruz kalan uygulamalar için problem yaratabilen mikro sızıntıları önlemek için kaynağın çok dikkatli yapılması gerekir.

Koruma ve güvenlik Pano kliması, yüksek bir iç koruma derecesine sahip olmalıdır. Bileşenler sağlam ve korunmalıdır. Ayrıca, pano klimasının genel tasarımı, kurulum, devreye alma ve bakım sırasında temel ve gelişmiş güvenlik yönlerini sunmalıdır.

Hassasiyet ve kontrol Pano klimasının kontrol cihazı temel işlevleri sağlamalı ve birincisi hemen başlatmak için diğeri daha sonraki ayarlamalar için en az iki programlama seviyesine izin vermelidir.

Çoklu sürümler ve modülerlik Dolap soğutma projeleri gittikçe çeşitlilik arz ve talep ettiği için, sunulan soğutucuların farklı versiyonları olmalıdır. Belki de ülkeye özgü sürümleri olan standart modeller olmalıdır. Çöllerdeki veya fırınların yakınında uygulamalar için de ağır bir versiyon bulunmalıdır.

Göz önünde bulundurulan herhangi bir pano kliması enerji açısından verimli olmalıdır. Aynı zamanda iyi desteklenmelidir.

 Bu kriterlerin hepsini karşılayan bir sistem örneği için, pano klimalarımıza bir göz atın.

 Soğutma ünitelerimiz, projelerinizin en zorlu yerlerde sorunsuzca çalışacaktır. Bizlere ulaşarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

2.000 W Pano Kliması

2.000 W Pano Kliması

Fiyat Sorunuz

3.000 W Pano Kliması

3.000 W Pano Kliması

Fiyat Sorunuz